• Alien: Savez
  • Alien: Savez

Karlovac

FILM ZA VAN: Stari grad Dubovac, 18.6.2017. u 21,30

Kupi ulaznice online

Pretprodajno mjesto:
Katravel, Gundulićeva 3, Karlovac

  • Režija: Ridley Scott
  • Glavne uloge: Michael Fassbender, Katherine Waterston, James Franco
  • Kategorizacija: 15

U svemiru nitko ne može čuti tvoj vrisak. Nakon gotovo četrdeset godina, te riječi još uvijek se poistovjećuju s neprestanom i zastrašujućom napetošću remek djela futurističkog horora Ridleyja Scotta - Alien. Otac tog legendarnog klasika vraća se ove godine svijetu koji je stvorio kako bi istražio njegove najmračnije kutke – u filmu ALIEN: SAVEZ, uzbudljivoj novoj pustolovini koja će pomaknuti granice horor žanra.

Na svemirskom brodu Savez vlada tišina. Njegova posada i preostalih 2000 putnika u dubokoj su hibernaciji, dok sintetički android Walter hoda sam po hodnicima pionirskog broda koji je krenuo prema udaljenom planetu Origae-6 gdje se, na drugom kraju galaksije, kolonisti nadaju uspostaviti novi dom čovječanstva. Tišinu će prekinuti obližnja eksplozija zvijezde koja će rasparati svemirska jedra Saveza, uzrokovati smrt desetaka putnika te skrenuti misiju s planirane rute.

Uskoro će preživjela posada ugledati planet koji se čini neotkrivenim i netaknutim rajem sa snježnim planinama i ogromnim drvećem. Planet je bliži od Origae-6 i mogao bi poslužiti kao njihov budući dom. Ono što otkriju je, međutim, mračni i smrtonosni svijet pun neočekivanih preokreta. Suočeni s velikom i nezamislivom prijetnjom, istraživači moraju pokušati pobjeći s planeta.

Alien: Savez
Spusti izbornik Podigni izbornik Vrati na vrh
Učitavam