• Priča o igračkama 4

ČET, 20.6.2019. / 21:30

KINO.hr Stari grad Dubovac (Karlovac)

Kupi ulaznice online (Karlovac)

Pretprodajno mjesto: Katravel, Gundulićeva 3, Karlovac


SUB, 22.6.2019. / 17:00 (3D)

KINO.hr Plaški


  • Režija: Josh Cooley
  • Sinkronizirano na hrvatski jezik - Glasovi: Krešimir Mikić, Ranko Zidarić, Barbara Prpić, Zora Zidarić, Živko Anočić, Marko Cindrić, Domagoj Janković, Enes Vejzović
  • Kategorizacija: Svi uzrasti

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom.

Glavni junak Woody oduvijek je bio uvjeren u svoje mjesto na svijetu i da mu je prioritet brinuti se za svoju djecu (Andy ili Bonnie). Kada se Bonniejeva omiljena igračka Forky proglašava "smećem", Woody uzima stvari u svoje ruke te pokazuje Forkyju zašto bi trebao prihvatiti tko on zapravo je. Kada Bonnie okupi cijelu bandu na izlet na obiteljskom putu, Woody završava na neočekivanoj avanturi koje uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peepom. Nakon višegodišnjeg lutanja, Bo-ov avanturistički duh i život na cesti kvari njenu nježnu porculansku vanjštinu. Kada Woody i Bo shvate da su svjetovi odvojeni kada se oživi kao igračka, tada i otkrivaju da im je to najmanje briga.

Priča o igračkama 4
Spusti izbornik Podigni izbornik Vrati na vrh
Učitavam