• Divlji Spirit

NED, 19.9.2021. / 17:00

KINO.hr Vrbovsko

Kupi ulaznice online (Vrbovsko)
  • Režija: Elaine Bogan
  • Sinkronizirano - Glavne uloge: Nika Barišić, Iva Visković Križan, Mirela Videk Hranjec, Darko Janeš
  • Trajanje: 1h 28'
  • Kategorizacija: Svi uzrasti

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Poput svoje majke, Lucky ne mari puno za pravila i ograničenja, čime svojoj teti Cori zadaje puno briga. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Corinim budnim okom, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim.
Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita i sprijatelji se s jahačicama Abigail Stone i Pru Granger.
Pruin otac, vlasnik staje Al Granger, najbolji je prijatelj Luckyina oca. Kada bešćutni kauboj i njegova družina odluče uhvatiti Spirita i njegovo stado kako bi ih prodali u zatočeništvo i teški rad, Lucky povede svoje nove prijateljice u veliku avanturu kako bi spasila konja koji joj je dao osjećaj slobode i svrhe te joj pomogao da otkrije vezu s majkom i meksičkim nasljeđem.
Omiljena franšiza studija DreamWorks Animation započela je filmom "Spirit: Stallion of Cimarron" nominiranim za Oscara, a uključuje i tv seriju nagrađenu Emmyjem.

Divlji Spirit
Spusti izbornik Podigni izbornik Vrati na vrh
Učitavam